Gemaakte creaties: 2022 - 2023

Zachte coltui

Flared pants

Snit heeft een coltrui gemaakt van een zachte ribbel jersey in een mooie petrol kleur. De mouwen zijn op de schouder geplooid en van onderaan strak. 

Het tweede project van Snit was een zwarte broek met uitlopende pijpen. Dit model noemen ze flared pants. De stof is een Ottoman tricot.


Galajurk gemaakt door Lisana

Lisana heeft een elegante off-shoulder maxi-dress gemaakt. De stof is een chocolade bruine metallic jersey met een changeant effect. 

De jurk heeft heeft één mouw en heeft een mooi aansluitende pasvorm. De afwerking was tot in de puntjes!


Galajurk gemaakt door Dewi

Dewi heeft een feestelijke nachtblauwe off-shoulder dress gemaakt. Voor de stof is gekozen voor een zachte Nicky Velours.

De lengte van de rol is aangepast zodat er prima mee gedanst kon worden. Perfect voor het galafeest op school. Het resultaat was prachtig!

 


crop-top gemaakt door Dewi en Lisana

Dewi en Lisana hebben als oefening een off-schoulder crop-top gemaakt. Deze top is het pasmodel voor de uiteindelijke galajurk. 


Gemaakte creaties 2021-2022


Flared broek van Guusje, Mara en Rozemarijn

Mooie elastische broeken met wijd uitlopende pijpen. Deze flared pants zijn gemaakt door Guusje, Mara en Rozemarijn,  in mooie naturel kleuren en passen goed bij een casual look. 

De stylingmappen van Rozemarijn, Mara en Guusje


De koeienknuffel van Mila

De stylingmap van Mila met daarin: een stijlcollage, een kleurentrendcollage, een ontwerpschets en stalenkaart.


Gemaakte creaties 2020 - 2021

De pop Egliette van Jolien 

Jolien heeft Egliette gemaakt uit de game Pocket Mirror. Het patroon van de pop heeft ze van Pinterest. De kleertjes zijn zelf ontworpen.


De Jurk van Maryam

Maryam maakt een jurk met een lila bovenlijfje en een kanten rok.

Het patroon komt uit de Knipmode en is aangepast door aan het ontwerp.


De knuffelrugzak Bunny van Sophie

Sophie maakt een rugzak in de vorm van een konijn. Een wit, zacht konijn met lange oren. Het patroon van konijn komt van Pinterest en is zo aangepast dat het een rugtas is. Achterop het lijf zit een rits. 


De jurk van Naomi

Naomi maakt een strakke, donkerblauwe jurk: Bel Vestito

Naomi heeft het patroon van je jurk uit de Knipmode gehaald. De strakke jurk, met overslag, is gemaakt van een diep donkerblauwe stretch jersey. 


2018


Jongen in een jas met capuchon in Urban style. De anorak is uitgevoerd in patchwork. Dat wil zeggen dat de jas bestaat uit allemaal verschillende kleuren  lapjes, die eerst aan elkaar zijn gezet.

Meisje met een roze cirkelrok met petticoat, in jaren 50 stijl. 

2018 - Foto's zijn gemaakt door meneer M. LoeveTas met een cat-design. Gemaakt door Kayleigh

Tricot rokje met een panterprint

Voetenbankje gemaakt met kussen in denim. Het kussen heeft een flap met zakje voor een bijvoorbeeld een afstandsbediening. Gemaakt door Ian.

Tas gemaakt van een spijerbroek. De binnenkant gemaakt in een brick-design