Actuele modetrends

In deze video presenteert A Fashion de grootste modetrends gespot op de (digitale) catwalkpresentaties van de New York Fashion Week (NYFW) Fall/Winter 2021. Zo is onder andere in de video te zien dat prints, opvallende schouderstukken en cut-outs de show gaan stelen het aankomende herfstseizoen. Bekijk  de video om alle vijf de trends te ontdekken.

Op deze website lees je laatste nieuws uit de modebranche.


Laatste kleurentrends

Op deze site Stylink staan de actuele kleurtrends . Elk jaar geven Stylinks kleurspecialisten hun visie op de kleuren van het komende jaar. Met fantastische moodboards, collages en paletten in uiteenlopende stijlen geven ze inspiratie.


Kostuumgeschiedenis

Op de website Haute Histoire zijn verschillende voorbeelden van mode uit het verleden te zien.

De Modekleuren voor zomer 2021: Illuminating Geel en Ultimate Grau!

De kleuren Ultimate Gray en Illuminating zijn  uitgeroepen als de kleuren van het jaar 2021. Een vrolijke ‘Illuminating’ geel en een koele grijs: Ultimate Gray . De twee kleuren zijn geselecteerd om eenheid en stabiliteit te symboliseren, en om mensen een manier te geven om "zichzelf te versterken met energie, helderheid en de hoop de voortdurende onzekerheid te overwinnen".

Illuminating geel spotten we in de SS21 collecties van onder andere Dolce & Gabbana, Prada, Etro, Versace, Elie Saab en Akris. Ook in de (pre)-fall 2021 collecties komt de geeltint veelvuldig terug. Gespot bij Balenciaga, Salvatore Ferragamo, Jil Sander, Moschino Donna, Dior en Oscar de la Renta

bron: https://fashionunited.nl

 

De damesmodetrend voor Pre-Fall 2021: de pofschouder

Robyn Turk| woensdag 03 februari 2021

Pofschouders zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse damesmode, en dat zal tijdens het komende Pre-Fall 2021 seizoen ook zo blijven. Pofmouwen, met hun kenmerkende ronde details op de schouder die soms doorlopen tot de mouw, zorgen voor een beetje volume in iedere top of jurk